Sæt dine medarbejdere fri - med klare rammer

Sæt dine medarbejdere fri - med klare rammer

I dagens artikel på LinkedIn beskriver vores nye kollega Christian Addington hvorfor det kræver klare rammer, når dine medarbejdere skal have større indflydelse og ansvar. Du vil også møde en dansk offentlig virksomhed, som har reduceret antallet af personaleledere med 66% og samtidig styrket den organisatoriske læring.

Netværksforløb for ledere: Ledelse, organisation og erhvervspsykologi

Netværksforløb for ledere: Ledelse, organisation og erhvervspsykologi

Perspektivgruppen udbyder i samarbejde med HumanAct et netværksforløb for ledere. Forløbet kører over 5 mødegange á 3 timer og ledes af Frank Iversen, Perspektivgruppen & Palle Grzona, HumanAct. Forløbet henvender sig til ledere med personaleansvar, som er optaget af de organisatoriske og psykologiske samspil, som på forskellige måder dukker op.

Download folder om forløbet her.

Konfliktløsningsmetoder og feedback i fremtidens organisationer.

Konfliktløsningsmetoder og feedback i fremtidens organisationer.

Til vores kommende konference om fremtidens organisationer i den offentlige sektor sætter vi blandt andet spot på feedback og konflikthåndtering – regulering af spændinger og forventningsbrud i selvorganiserende organisationer. Vi ser nærmere på den menneskelige psykologi, neuropsykologiens bidrag til at forstå de grundlæggende menneskelige behov og vi ser på grundelementerne i konfliktløsningsprocedurer og feedback i teal organisationer. Vi kommer med konkrete bud på hvad der kendetegner en mere selvledende, helhedstænkende og evolutionær måde at forstå konflikter og feedback på.

https://www.linkedin.com/pulse/konfliktl%C3%B8sningsmetoder-og-feedback-i-fremtidens-michaelsen/

Ny Vlog om teal

Ny Vlog om teal

Teal-organisationer adskiller sig på en række måder fra klassiske organisationer. I begge organisationstyper har medarbejderne et råderum, hvor de har mandat til at bruge deres faglighed og skøn, men i teal-organisationer har medarbejderne tillige både pligt til og mulighed for at træffe beslutninger, der rækker udover eget råderum. Se hvordan det kan lade sig gøre i denne vlog: