ERHVERVSPSYKOLOGISKE TEST

Perspektivgruppen_Stemning_V812.jpg

“The you that you know is hardly worth knowing”

- Professor Robert Hogan -

Reel selvindsigt er en helt fundamental ledelseskvalitet, men desværre langt fra nem at opnå. Den erhvervspsykologiske test eller personprofil er kort sagt en genvej til at lære dig selv, dine kolleger, medarbejdere eller kandidater bedre at kende. Profilen hjælper dig til at opnå indsigt i dine styrker og udviklingsområder både med hensyn til ledelse, kommunikation, arbejdsstil og personlig effektivitet.

I teams og gruppesammenhænge er kendskabet til hinanden en forudsætning for tillid og produktiv forskellighed. Derfor vælger mange at bruge personprofiler som et afsæt for en dialog om hvem vi er, hvordan vi arbejder, hvor vi byder ind, hvor vi har brug for de andre og mange andre spørgsmål.

Vi anvender forskellige testsystemer, der på hver deres måde belyser aspekter af menneskets personlighed, præferencer og adfærd:

  • HOGAN

    HOGAN personlighedstesten er vores flagskib indenfor test. En komplet HOGAN består af et tredelt batteri, der måler både på 7 personlighedsdimensioner, dine værdier og motivationsfaktorer samt såkaldte ‘derailers’, dvs.de sider af din personlighed, som virker afsporende for din performance og dine relationer. Vi bruger typisk HOGAN i forbindelse med executive coaching. Lær mere om HOGAN her

  • Everything DiSC

    DiSC’en er baseret Marstons teori og er et af de mest anvendte personprofil værktøjer. DiSC’en måler på fire faktorer, hvilket gør den meget overskuelig at arbejde med. DiSC’en fortæller blandt andet om, hvad der driver os, hvordan vi foretrækker at kommunikere og hvad vi skal være opmærksomme på i samarbejdsrelationer. DiSC’en bruger vi typisk i forbindelse med ledergruppe og teamudvikling.

  • Jungiansk Type Index (JTI)

    JTI’en er en typeindikator baseret på Jungs teori. Den måler hvordan mennesker opfatter og bearbejder information, hvordan de træffer beslutninger, og hvor de får deres energi fra. JTI giver indsigt i, hvordan forskellige typer bidrager i samarbejdsrelationer og hvor i processen de har deres styrker. Vi bruger ofte JTI’en, når vi laver ledergruppeudvikling og teamudvikling.

Vi lægger stor vægt på at etikken omkring testning skal være i orden, og derfor bliver en erhvervspsykologisk test altid ledsaget af en tilbagemelding fra en certificeret testbruger.

Alle redskaberne kan administreres via digitale links.

NYSGERRIG EFTER AT HØRE MERE?

Udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig inden for et døgn