Hvilke skjulte potentialer kan du frisætte i din virksomhed? Og hvordan lykkes du med frisættende ledelse? Kom med til fyraftensmøde og få svaret!Fyraftensmøde d. 19. juni 2019, 17:00-19:00 :

Frisæt dine medarbejdere

- Med klare rammer og varme relationer

 
 
balloons.jpg

Hvordan lykkes I med frisættelse?

Til dette gå hjem-møde vil du få ny inspiration til dine organisatoriske udfordringer og du vil høre Perspektivgruppens bud på hvad der skal til for at frisættelse kan lykkes i praksis.

Undervejs får du mulighed for at reflektere over dine organisatoriske udfordringer og møde andre ledere med interesse for frisættelse.

 

Program

At frisætte medarbejdere til at tage flere selvstændige beslutninger har potentiale til at skabe stærkere engagement, bedre beslutninger og mere innovation.

En række innovative virksomheder har de seneste år bevist at velfungerende processer, glade medarbejdere og grønne tal på bundlinjen kan opnås selv med ingen, eller ganske få, formelle ledere. Flere danske ledere erfarer dog, at frisættelse ikke er så simpelt som at afskaffe regler eller at fortælle teams, at de fremover skal lede sig selv. For at frisættelse kan lykkes i praksis, kræver det nemlig at strukturer og menneskelige relationer spiller sammen på den rigtige måde.

CAND.PSYCH. | ERHVERVSPSYKOLOG

christian@perspektivgruppen.dk
(+45) 50 50 12 12

Til mødet vil Christian Addington fortælle om sine erfaringer fra et større, frisættende forandringsprojekt i Aarhus kommune og gennemgå hvilke rammer og strukturer der skal til for at frisættelse fungerer. Maria Krüger Michaelsen vil herefter udvide vores forståelse for, hvorfor ændringer på arbejdspladsen kan virke så truende. Hun vil gennemgå hvilke psykologiske processer, der er i spil, når vi forandrer vores organisationer og give konkrete råd til hvordan vi kan sikre, at forandringsprojekter lykkes.

Maria Krüger Michaelsen

CAND.PSYCH.AUT. | ERHVERVSPSYKOLOG

maria@perspektivgruppen.dk
(+45) 28 72 23 00

Det hele samles til konkrete opmærksomhedspunkter, for hvordan du finder det samspil mellem organisationsstrukturer og menneskelige relationer, der skal til for at skabe en mere frisat hverdag for dig og dine medarbejdere.

Perspektivgruppen serverer snacks og drikkevarer undervejs. Vi runder mødet af med uformel networking, akkompagneret af et glas vin eller danskvand.

Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig allerede i dag.


Perspektivgruppen_Stemning_V905.jpg

Praktisk

TID
19. juni 2019, kl. 17:00 - 19:00.

STED
Perspektivgruppen
Mejlgade 27
8000 Aarhus C

Se parkeringsmuligheder.

PRIS
Det er gratis at deltage i arrangementet.


Tilmelding

Tilmelding til nyhedsbrev