Vlog om Teal-organisationsformer

Vi har skabt styringsformer og hierarkier, der forhindre fagligt dygtige og kompetente mennesker i at udføre et effektivt og meningsfyldt arbejde. Hvis vi vil have et velfærdssamfund med høj levestandsart og et land i velstand, så er der brug for at tænke og gøre noget radikalt anderledes.  Vores indretning af organisationer, vores styringsformer og forståelse af ledelse og medarbejderrollen er skræmmende forældet. Vi skal finde nye veje at gå og her tilbyder Frederic Laloux med sin beskrivelse af Teal-organisationer et rigtig inspirerende alternativ i form af en ny organisationsforståelse. Jeg giver i dette klip en ultra kort beskrivelse af ”Teal-organisationer” (præsenteret i bogen Fremtidens organisation). Følg linket: https://www.youtube.com/watch?v=LVcKDrzU0aY