Sæt dine medarbejdere fri - med klare rammer

”Nede hos os har vi teams som har behov for meget lidt ekstern styring. De har bare en hel naturlig organisering, som gør at de nærmest aldrig kører af sporet. Og når de engang imellem gør, jamen så lærer de af det og rykker videre.”

I dagens artikel på LinkedIn beskriver vores nye kollega Christian Addington hvorfor det kræver klare rammer, når dine medarbejdere skal have større indflydelse og ansvar. Du vil også møde en dansk offentlig virksomhed, som har reduceret antallet af personaleledere med 66% og samtidig styrket den organisatoriske læring.

Du kan læse artiklen på LinkedIn her.

Er du nysgerrig på hvilke potentialer du kan frisætte i din virksomhed? Og hvordan kommer man egentligt i gang med at frisætte sine medarbejdere? Den. 19. juni 2019 afholder vi fyraftensmødet "Frisæt dine medarbejdere - Med klare rammer og varme relationer". Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig her.